Askartelutarvikkeet

post thumb
Vinkit
kirjoittanut Päivi/ 25 Oct 2022

Askartelutarvikkeet

Korutarvikkeet, kuten muutkin askartelutarvikkeet kuuluvat jokaisen askartelijan vakiovarusteisiin. Kun tarvikkeet löytyvät valmiiksi kotoa, on mukavampaa alkaa puuhailemaan. Askarrella voi myös käyttäen mitä tahansa kotoa löytyviä asioita, kuten lehtiä, paperihylsyjä, kiviä, risuja, kananmunakennoja ja muita kierrätykseen meneviä asioita. Eli aina tarvikkeita ei tarvitse ostaa kaupasta. Etenkin lasten kanssa on hyvä käyttää mielikuvitusta ja hyödyntää kotoa löytyviä asioita.

Jos taas haluaa panostaa askarteluun kunnolla, kannattaa tutustua askartelukauppojen valikoimiin. Valikoimista löytyy runsaasti erilaisia apuvälineitä ja tarvikkeita askarteluun. Edulliset askartelutarvikkeet voi hankkia netistä. Netti on pullollaan askartelutarvikekauppoja, joista jokainen löytää tarvitsemansa.

Teema-askartelu

Paperinauha antaa vinkkejä myös teema-askarteluun. Moni haluaa valmistaa itse muun muassa joulukortit. Askartelukaupoista löytyy erilaisia kartonkeja, joista kortteja on helppo askarrella. Jos haluaa tehdä kortit aivan alusta saakka itse, voi myös käyttämänsä paperin ja kartongin värjätä itse. Paperia on myös mahdollista valmistaa itse alusta alkaen.

Askartelutarvikkeet mahdollistavat helpon ja mukavan askartelun. Sopivien tarvikkeiden avulla kuka tahansa loihtii upeat joulukortit, pääsiäiskortit ja syntymäpäiväkortit ystävilleen. Askartelukaupoista löytyy muun muassa kortteihin liimattavia koristeita ja tarroja. Lisäksi kortteja voi koristella erityisten korteille tarkoitettujen rei`ittimien avulla. Kuvioleikkureiden avulla korteista saa tehtyä persoonallisia ja kauniita.

Askartelutarvikkeet, joita löytyy kotoa ja luonnosta

Hyödynnä kotoa ja luonnosta löytyviä askartelutarvikkeita, jolloin säästyy rahaa ja luontoa. Ekologisia vaihtoehtoja löytyy luonnosta. Hyödynnä myös esimerkiksi paperihylsyt, joita kotoa löytyy.

. Kivet, risut ja kepit
. Paperihylsyt, lehdet ja munakennot
. Pahvipakkaukset ja purkit

Maalaaminen ja maalaustarvikkeet

Maalaaminen ei välttämättä vaadi kovinkaan erityisiä välineitä. Esimerkiksi lasten kanssa maalatessa riittävät vesivärit loistavasti. Vesiväreillä varmasti jokainen onkin aloittanut maalaamiseen tutustumisen. Toki vesivärejäkin löytyy askarteluun keskittyneistä kaupoista runsaasti erilaisia. Niitä löytää myös tavallisista marketeista, joista löytää myös yleisimmät korutarvikkeet.

Jos haluaa tutustua maalaamiseen tarkoitettuihin erityistarvikkeisiin, löytyy niitä askartelukaupoista todella runsaasti. Jotta maalaaminen sujuu mahdollisimman mukavasti, voi halutessaan hankkia lattialle asetettavan maalaustelineen. Kannattaa kokeilla myös sormilla maalaamista. Etenkin lapset pitävät sormilla maalaamisesta. Siihen soveltuvat sormimaalit, jotka ovat myrkyttömiä. Maalit, maalaustarvikkeet ja korutarvikkeet löytää helposti netistä, jossa niitä on myös helppo vertailla.