SYNTYMÄPÄIVÄ IDEOITA AIKUISILLE

post thumb
Vinkit
kirjoittanut Päivi/ 08 Sep 2022

SYNTYMÄPÄIVÄ IDEOITA AIKUISILLE

Askartelu ja käsityöt tarjoavat monia loistavia syntymäpäivä ideoita aikuisille. Ideoita riittää aina lahjaideoista kortti- ja koristeluideoihin saakka. Mikäli syntymäpäiväsankari pitää käsitöistä tai askartelusta, on lahjan ostajalla tai tekijällä valtavasti valinnanvaraa – ja lahja ilahduttaa takuulla saajaansa! Syntymäpäivälahja voi olla vaikkapa saajalle mieluinen askartelu- tai käsityöpaketti tai vaikkapa jokin itsetehty käsityö – kuten villasukat, jotka ovat mieluinen lahja etenkin talvisin.

SYNTYMÄPÄIVÄ IDEOITA AIKUISILLE, KÄSITÖIDEN JA ASKARTELUN YSTÄVILLE

Itse askarreltu syntymäpäiväkortti on aina henkilökohtaisempi kuin valmiiksi ostettu kortti. Kortista voi tehdä juuri niin persoonallisen tai saajansa näköisen kuin itse haluaa. Korttiin voi liimata esimerkiksi valokuvia, syntymäpäiväsankarille mieluisia ajatelmia, koristeita sekä melkeinpä mitä vain mihin mielikuvitus riittää. Korttiin voi myös esimerkiksi kerätä kuvina tai teksteinä muistoja yhteisistä hetkistä.

Valmiit helppo askartelu aikuisille -paketit ovat loistava lahjaidea niille, jotka ovat kiinnostuneita askartelusta, mutta eivät ole vielä aloittaneet harrastusta. Tällaisia paketteja riittää joka lähtöön aina korutarvikepaketeista vaikkapa mosaiikkiaskartelupaketteihin. Syntymäpäiväsankarille voi myös vaikkapa koota itse askartelutarvikepaketin tarvikkeista, jotka häntä kiinnostavat. Monista askarteluliikkeistä saa ostettua kaiken etsimänsä helposti kerralla.

KORISTELTU SYNTYMÄPÄIVÄRASIA ON LOISTAVA LAHJAIDEA

Erilaiset koristellut itse tehdyt rasiat ovat loistava ja henkilökohtainen lahjaidea. Tällaisiin rasioihin löytyy valmiita DIY-ohjeita, mutta ne voi aina tehdä myös täysin oman pään mukaan. Lahjarasiaan on tarkoitus laittaa esimerkiksi valokuvia, teemaan sopivia viestejä, muistoja ja vaikkapa pieniä herkkuja, kuten konvehteja. Laatikon voi koristella haluamallaan tavalla.