ASKARTELU WC-PAPERIRULLISTA

post thumb
Vinkit
kirjoittanut Päivi/ 17 Dec 2021

ASKARTELU WC-PAPERIRULLISTA

Wc-paperirullat kannattaa ottaa talteen ja hyödyntää askartelemisessa. Askartelu wc-paperirullista on kivaa, innostavaa ja kiinnostavaa. Niistä voi tehdä erilaisia hauskoja koristeita vaikka sesongin mukaan. Rullista voi askarrella vaikka hauskoja avaruusolioita tai koota vaikka hienon ja suuren linnan. Linnaa voi myös matkan varrella laajentaa uusien wc-paperirullien avulla. Pian kokonainen wc-paperirullista valmistettu kaupunki on valmis ja seikkailu voi alkaa!

SISUSTUSTUOTTEIDEN ASKARTELU WC-PAPERIRULLISTA

Wc-rullasta askartelua voi hyödyntää monella tavalla kodin sisustamisessa, kun rullista tekee erilaisia koristeita. Rullista voi tehdä vaikka kauniita ja näyttäviä lumihiutaleita. Ne syntyvät helposti ja niistä tulee todella kauniita. Lumihiutaleet toimivat loistavasti kodin sisustuksessa etenkin talven aikaan. Lumihiutaleet muuntautuvat kukiksi, kun ne maalaa värikkäästi. Tällöin ne toimivat hyvin kesäisen kodin sisustuksessa.

Wc-paperirullien koristeleminen onnistuu hyvin vesiväreillä tai tusseilla. Myös erilaiset tarrat ja koristehileet toimivat hyvin. Rullia voi myös koristella loistavasti lahjapaperilla. Erilaiset jämäpaperit kannattaakin hyödyntää askartelemiseen. Silkkipaperiakin voi käyttää, joskin se on sen verran ohutta, että voi olla, että joutuu laittamaan useamman kerroksen, mikäli haluaa, että se peittää kokonaan rullan.

WC-RULLASTA ASKARTELUA LUOVASTI

Askartelu wc-paperirullista on todella kivaa puuhaa ja se kehittää hyvin jokaisen omaa luovuutta. Rullia voi huoletta leikellä ja väritellä eikä pieni sotkukaan haittaa. Tällainen tapa toimia kannustaa luovuuteen ja antaa myös inspiraatiolle tilaa. Rullista voi askarrella vaikka hassuja eläimiä, joille voi kiinnittää irtosilmät ja leikata korvat vaikka pahvista ja hännän villalangan jämistä. Tämä on hurjan hauskaa!

Askartelu wc-paperirullista on suhteellisen edullista. Wc-paperirullia löytyy yleensä jokaiselta, ja kun ne muistaa säilyttää, niin niitä voi luovasti käyttää tarvittaessa. Muutkin askarteluun tarvittavat voi hankkia edullisesti, kuten leikellä rulliin liimattavia kuvia lehdistä tai käyttää ylijääneitä askartelu- tai vaikka remontointitarpeita.

VINKIT ASKARTELUUN WC-RULLISTA

Askartelu on siitä kivaa puuhaa, että sen voi keskeyttää melkein milloin vain ja myöhemmin jatkaa siitä, mihin jäin. Välillä voi vaikka tarkastaa vedonlyöntivihjeet tai pitää pienen urheilutauon, jonka jälkeen askartelun pariin on taas mukava palata. Askartelu sopii ihan kaikille iästä ja taidoista huolimatta. Jokainen voi nimittäin askarrella oman taitotasonsa mukaisesti ja omanlaisellaan sekä itselleen sopivimmalla tavalla.

Parhaat vinkit vessapaperirullan käyttöön ovat, että ensinnäkin kannattaa muistaa, että ei heitä rullia roskiin, vaan varaa niille oman rasian, jossa niitä voi säilyttää. Toinen hyvä vinkki on, että kannattaa antaa inspiraatiolle tilaa. Kolmantena vinkkinä, että ystävät kannattaa ottaa askarteluun mukaan.

ASKARTELU WC-PAPERIRULLISTA SOPII AIKUISILLE

Askartelu on monelle tuttua lapsuudesta, mutta se on hyvä harrastus myös aikuisille. Askarteluideoita aikuisille wc-paperirullista on lukuisia. Aiemmin mainitut lumihiutaleet ovat mainioita, samoin sesonkien mukaan askartelu. Rullista saa tehtyä jouluksi hauskoja tonttuja, kun taas pääsiäiseksi voi askarrella tipuja. Askartelussa vain oma mielikuvitus on rajana, joten kannattaa lähteä rohkeasti eteenpäin!

Askartelu on myös hauskaa ajanvietettä ystävien kanssa. Samalla voi kokoontua vaihtamaan kuulumisia ja askartelemaan yhdessä. Voi vaikka sopia, että jokainen tuo vuorollaan jonkun askarteluidean ja siihen tarvittavat tarpeet, mitä yhdessä lähdetään tekemään.

Askartelu wc-paperirullista on siis todella monipuolista, luovaa ja kivaa. Rullista voi rakentaa vaikka pitkän värikkään jonon, jonka sisälle laittaa narun ja kiinnittää kauniisti kotiin. Näin syntyy hieno juhlakoriste. Wc-paperirullilla askartelu on myös erinomainen keino viihdyttää vieraita. Kannattaakin ensi kerralla, kun vieraita tulee käymään, kokeilla innostuisivatko he askartelemaan vaikka lempihahmonsa rullista!